onsdag den 5. januar 2011

Begyndelsen på en større korrektion eller købsmulighed?

Det er et godt spørgsmål. Gary ser helst, at vi bryder igennem 1361 for guldet for at få mulighed for at gå lang fra området omkring 1260. Nu var han fuldt investeret da vi nåede ned til 1363 i dag, men jeg mener, at det er i sådanne tilfælde, at man skal være modig og satse noget, da stoppet er så tæt på og max draw down derfor temmelig lille. Pt. er guldet i 1373 og sølvet i 29,2 med et dagslaveste i 28,5. Alle PM-bugsne bliver ved med at skrive at der intet er ændret ved det fundamentale, at økonomien er dårlig, staten er på røven og at bankerne er insolvente.
En guld-blog der også kan være værd at følge er Traders Dans updates på Jim Sinclairs MineSet. Han er ok til, at forklare om hvor han mener, at der er support etc.
Rare Earth er fortsat hot. Avalon er fortsat volatil. Har været i 6,9 og 7,63 i dag. Her er en artikel om Rare Earth fra Seeking Alpha. Den er ganske informativ med produktionsmål etc. for de større selskaber, men han taler nedsættende om Great Western, grundet geopolitisk risiko i Syd Afrika. Det bliver dog tilbagevist af nogle på Bullboards. Tjek især kommentaren fra Mayascibe om GWG. Her er også en rare earth-artikel fra RareMetalBlog.
Martin Armstrong har også skrevet en artikel, hvor han nu skriver, at statsobligationer kommer til at falde og aktier (private assets and sector) kommer til at stige. Mindre bearish på aktier end tidligere. Han er dog fortsat guld-bull med et target på 5.000+.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar