tirsdag den 21. december 2010

Questerre fortsætter opad

Questerre fortsætter nordpå og handles pt. til 10,4 NOK. Jeg faldt lige over nogle artikler, som kan være interessante i den sammenhæng. Forfatteren (trader på Nymex) til denne artikel fra november argumenterer for, at prisen på naturgas ikke kan falde meget mere, pga. energiforsyningssikkerhed ifm. republikanernes sejr i Kongressen. Han mener også, at prisen på naturgas godt kan handle op omkring 7 USD pr. mcf i 2011, selv om udsigterne er bearish. Naturgas handles sidst til 4,23 USD pr. mcf.
I denne artikel om Questerre (skrevet af en person i Bangalore) står der, at Questerre kan få 50-60 cent over Nymex prisen, fordi de ikke skal betale for brug af rørledninger, da gassen er tæt på forbrugerne.
Alt naturgasrelateret havde en god dag mandag, idet prisen på NG steg fra 4,07 til 4,24. Dette smittede også af på Cheniere som steg fra ca. 5,1 til 5,56 USD.
Vestas er også ved at claime 180 kr. igen, efter i går at være lukket i 174,3 kr. De har fået tre ordre i dag, så måske kan de nå de proklamerede 8000 MW.
Resource Capital Research (RCR) laver hvert kvartal rapporter om bl.a. uranselskaber. De er helt klart værd at læse, hvis man interesserer sig for sektoren. Der er mest fokus på de australske selskaber, men helt sikkert værd at tjekke ud, især hvis man interesserer sig for Banneman Resources. Man skal lige melde sig til for at få adgang (det er gratis).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar