tirsdag den 15. februar 2011

Gary går sandsynligvis fuldt ind igen

Gary skrev i går, at hvis guldet gik igennem modstandszonen i 1370-75 så ville han går ind igen med gearing til 130 pct. Dette også selv om HUI ikke var gået igennem 542. Nu har han så skrevet, at hvis guldet stadig er over 1370 ved åbningen så vil han supplere, så han når op på de 130 pct. Så er spørgsmålet hvad man skal købe. Gary sætter halvdelen i AGQ, hvor jeg nok vil foretrække X4 BULL da den sandsynligvis vil give minimum det dobbelte af AGQ'en.
Hos Turd er de fleste meget glade for at købe fysisk guld og sølv da de ikke stoler på hverken regeringen eller bankerne. Nogle af dem hamster også våben og mad, da de frygter et Mad Max-scenarie, hvor det bliver en kamp for overlevelse. I nogle af de diskussioner er jeg faldet over Chris Martenson, som er biokemiker. Han har dog også lavet et crash kursus (se på siden til venstre), hvor han forklarer om økonomien, inflation, hvor pengene kommer fra etc. Det er meget pædagogisk og informativt, eneste anke er, at der er 21 afsnit. Så det tager noget tid at komme igennem.
Tamerlane er begyndt at røre på sig. Den er pt. i 28 cent og Loparn har fortsat et 2011-kursmål på 1,5 CAD. Ifølge Tamelanes koncernchef Peggy Peggy Kent så vil 20 pct. af verdens zinkproduktion falde fra nu til 2012 grundet faldende reserver og ressourcer og derfor forventer mange pres på zinkprodutkionen og en pris som ligger 1 dollar højere end i dag. I dag er der over 400 pct. op til Loparns kursmål.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar